Humalainen pölli postiauton

Kiteen Kuikantiellä torstaina klo 15.35 postinjakaja ikävän yllätyksen, kun Itellan jakeluauto ei ollut enää samalla paikalla kerrostalonpihalla mihin hän oli sen jättänyt.

IMG_3586

Paikalla ollut henkilö osasi kertoa, että autoon nousi noin 30-vuotis mies ja kaasuttanut pyörätietä pitkin, kovaa vauhtia kohti keskustaa. Ajo jatkui keskusta lähellä edelleen kovaa nopeutta käyttäen pitkin pyöräteitä.

Hieman myöhemmin tuli poliisille lmoitus, että auton on ajettu ojaan Kiteen kirkon luona ja auto on kaatunut kyljelleen. Kuskia ei näy enää paikalla.

Tässä vaiheessa poliisi oli saanut tiedon, kuka autoa on kuljettanut ja osasi suunnata etsinnät oikeaan osoitteeseen. Hieman tapahtuman jälkeen poliisi tavoitti autoa kuljettaneen, Venäläis- synytisen, Kiteeläisen 30 v miehen tämän kotoaan. Miehellä ei ole voimassa olevaa ajokorttia ja hän puhalsi 1.9o/oo.

Mies otettiin kiinni. Asiaa tutkitaan tällä hetkellä nimikkeillä törkeä rattijuopumus, moottoriajoneuvon käyttövarkaus, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa