Maailman rankin työpaikka on tämä

YouTubessa julkaistussa World’s Toughest Job -videossa työnhakijoita haastatellaan Skypen kautta ”toiminnanjohtajan” työtehtävään.

Työnhakijaa vaaditaan työskentelemään vähintään 135 tuntia viikossa. Hän joutuu seisomaan lähes koko työajan, eikä työhön kuulu lomia. Hakijalta vaaditaan lääketieteen, taloudenhallinnan ja ruoanlaiton osaamista. Palkkaa ei makseta lainkaan.

Työnhakijat ovat ihmeissään tässä vaiheessa. Lopulta haastattelija paljastaa, että hänen kuvailemansa työ on äitinä olemista.

Videota on katsottu muutamassa päivässä yli 10 miljoonaa kertaa.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa