Nuori mies teloitettiin Helsingissä

Helsingin Laajasalossa Köökarinpolun kääntöpaikalla keskiviikkona 23.4.2014 kello 15.28 pariskunta oli ollut palaamassa 23-vuotiaan miehen lähistöllä sijaitsevalle asunnolle.

Kääntöpaikalla heidän kohdalleen oli pysähtynyt auto, josta heidän hyvin tuntemansa 25-vuotias mies oli välittömästi ampunut revolverilla 23-vuotiasta miestä päähän paeten tämän jälkeen autolla paikalta.

ase

Poliisi otti tekijän kiinni Itäväylän ja Kehä I:n risteyksessä kello 15.35 sen jälkeen, kun tekijä oli punaisissa liikennevaloissa kolaroinut kahden muun auton kanssa. Tekijä oli poistunut autostaan ja paikalle saapuneet moottoripyöräpoliisit ottivat hänet kiinni ilman vastarintaa.

Juttua tutkitaan murhana, törkeänä ampuma-aserikoksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa