Poliisi: Näin ”rosvon” käy

Lounais-Suomen poliisialueella on ollut rauhallinen päivä, eikä uutiskynnystä ylittävää tapahtuma ei sattunut päivän aikana.

Torstain vastaisena yönä Naantalissa poliisi kuitenkin laittoi niin sanotun vanhan tutun ruotuun. Poliisi otsikoi tapahtumankuvauksen seuraavasti: Alla esimerkki miten ”rosvon” käy.

Latopolulla kello 01.30 aikaan poliisipartio tapasi anastetulla mopolla liikkeellä olleen miehen. Kuljettaja ei noudattanut poliisin antamia pysäytysmerkkejä vaan pakeni läpi kerrostaloalueen pihojen ja puistojen.

Kuljettaja törmäsi rivitalon pihan aitaan, mutta jatkoi pakomatkaansa juosten. Pakenija hävisi 100 metrin juoksukisan poliisille. Kiinniotettu osoittautui poliisille tutuksi 35-vuotiaaksi paikkakuntalaiseksi.

Pakomatkan aikana mies heitti maahan pussukan, jossa todettiin olleen huumausainetta. Puhalluskoe näytti nollatulosta mutta miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja muista pakoon liittyvistä rikkeistä. Samassa yhteydessä tutkitaan myös aiempaa varkautta.

1288647815521

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa