Poliisi pyytää havaintoja tästä pakettiautosta

Poliisi jatkaa edelleen tiiviisti esitutkintaa 18. – 19.3.2014 Tohmajärvellä Lahdenvaarantieltä kotoaan kadonneen Esa Turusen katoamistapauksen osalta. Poliisi epäilee Turusen joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Poliisi on saanut havainnon 18. – 19.3.2014 väliseltä yöltä Tohmajärven Siniseltä tieltä Toyota Hiace pakettiautosta. Auto on rekisterinumeroltaan HYE-670 ja vuosimallia 1999. Tämä auto on todennäköisesti ollut Esa Turusen auto.

???????????????????????????????

Poliisi pyytää havaintoja tällaisista vihreän tai turkoosin värisistä pakettiautoista Tohmajärven ja Värtsilän alueelta kyseiseltä yöltä tai myöhemmin. Näillä havainnoilla voi olla ratkaiseva merkitys asian selvittämisessä.

Turusen ruumis on edelleen kateissa. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on vanginnut tapauksen johdosta yhden henkilön todennäköisin syin epäiltynä taposta.

Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa puhelinnumeroon 050 408 6252.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa