Pyöräilykypärä pelasti – 9-vuotias törmäsi autoon

Kuopion Petosella keskiviikkona iltapäivällä kaksi poikaa ajoi polkupyörillään kovalla vauhdilla Haperotietä kohti Haarakastien risteystä. Toinen pojista ei ehtinyt jarruttaa risteykseen vaan törmäsi Haarakastietä ajaneeseen henkilöautoon.

kypärä

Kuopion poliisin päivittäistiedotteen mukaan keski-ikäinen miesautoilija oli havainnut oikealta kovaa vauhtia tulleet pyöräilijät. Hän jarrutti ja väisti vasemmalle, mutta ei pystynyt välttämään törmäystä.

9-vuotias pyöräilijä törmäsi autoon siten, että auton tuulilasi meni rikki. Pojalla oli kypärä päässään.

Poika vietiin sairaalaan, missä hän oli tarkkailtavana yön yli. Tämänhetkisen tiedon mukaan hän selvisi onnettomuudesta ruhjeilla ja mustelmilla. Sairaalassa arveltiin, että kypärän käyttö pelasti pojan.

Polkupyöräiljät olivat tilanteessa väistämisvelvollisia, koska risteyksessä oli kärkikolmio heidän kulkusuunnassaan.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa