Suomalaismiehen avautuminen leviää: ”Koirat kiellettävä sinkkunaisilta”

Eräs suomalaismies ottaa kantaa Suomi24.fi-keskustelupalstalla rajusti sinkkunaisista, joilla on koiria. Kirjoittajan mukaan rakas lemmikki määrittää paljon ihmisen elämää ja arjen aikatauluja.

Ei ehditä iltaisin treffeille kun koira pitää ulkoiluttaa ja ruokkia. Ulkomaanmatkat on mahdottomia koska koiralle tulee ikävä. Sängyssä on aina paikka koiralle, sitten vasta minulle. Jopa lemmenleikit on jääneet kesken kun koira tahtoo ulos! mies avautuu.

Miehen kertoo tavanneensa monia mukavia tyttöjä, nättejä ja potentiaalista vaimomateriaalia, mutta he elävät koiran ehdoilla. Hänen mukaansa koiraa ei tulisi hankkia, ennen kuin on poikaystävän löytänyt.

Pidän eläimistä eikä minulla ole mitään koiria vastaan. Silti olen ehdottomasti sitä mieltä, ettei eläinten tule mennä parisuhteen edelle.

Pietari

Vastaa