Suomalaismiehen avautuminen leviää: ”Koirat kiellettävä sinkkunaisilta”

Eräs suomalaismies ottaa kantaa Suomi24.fi-keskustelupalstalla rajusti sinkkunaisista, joilla on koiria. Kirjoittajan mukaan rakas lemmikki määrittää paljon ihmisen elämää ja arjen aikatauluja.

IMG_9566

Ei ehditä iltaisin treffeille kun koira pitää ulkoiluttaa ja ruokkia. Ulkomaanmatkat on mahdottomia koska koiralle tulee ikävä. Sängyssä on aina paikka koiralle, sitten vasta minulle. Jopa lemmenleikit on jääneet kesken kun koira tahtoo ulos! mies avautuu.

Miehen kertoo tavanneensa monia mukavia tyttöjä, nättejä ja potentiaalista vaimomateriaalia, mutta he elävät koiran ehdoilla. Hänen mukaansa koiraa ei tulisi hankkia, ennen kuin on poikaystävän löytänyt.

Pidän eläimistä eikä minulla ole mitään koiria vastaan. Silti olen ehdottomasti sitä mieltä, ettei eläinten tule mennä parisuhteen edelle.

Kategoria(t): Viihde Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin Suomalaismiehen avautuminen leviää: ”Koirat kiellettävä sinkkunaisilta”

  1. Kirsi Luostarinen sanoo:

    Mulla menisi kyllä elukka parisuhteen edelle. Syynä on se että jos tyyppi ei voi hyväksyä mun elämäni tärkeintä asiaa niin mitä muuta se vaatii mua hylkäämään. Itseni vai?
    Koira on muuten tosihyvä tekosyy jos tyyppi ei kiinnosta muuten. Jos nainen kieltäytyy treffeistä koiraan vedoten niin se ei halua niille treffeille. Ei se koira niitä estä.

  2. Sanna Lopakka sanoo:

    Itse olen tätä mieltä:

    Kun omistaa koiran tai koiria, niin koskaan ei pidä mennä koiran tai koirien ehdoilla. Jos nainen on sinkku ja hänellä on koira tai koiria, niin se ei todellakaan saa estää niitä treffejä. Mies ei voi pyytää tai käskeä naista hylkäämään koiraansa tai koiriaan. Jos mies ei ole valmis ottamaan koiraa tai koiria osaa omaan elämäänsä, niin sitten ei. Silloin joutuu olemaan yksin ja sinkkuna. Itse omistan 2 koiraa. Olen aina tehnyt sinkku aikoina miehille selväksi, että omistan 2 koiraa ja ne tulee olemaan osa elämääni, niin kauan kuin heissä henki pihisee ja aina tulee olemaan koiria, vaikka edellisistä aika jättäisi joskus. Eli miehen on pitänyt hyväksyä minun lisäkseni koirat. Ja jos ei hyväksy, niin sitten ei tule suhdetta. Olen seurustellut nyt 4 eri miehen (nykyinen mukaan lukien) kanssa ja kaikki ovat koirani hyväksyneet. Avopuoliso käyttää koirat aamulla, päivämmellä käytetään koirat yhdessä ja minä käytän ne illalla. Koirat saa ruoan se kumpi ehtii ne antaa eli joko minä tai avopuoliso. Koirat ovat koiria. Sängyssä ne eivät nuku. Sohvalle saavat silloin tällöin tulla. Meillä koirien paikka on lattialla. Itselleni koirat ovat todella tärkeitä, mutta niin on kumppanikin. Kumppani siis menee etusijalla ja sitten koirat. Aivan turhaan on sinkku miehen marista, jos sinkku naisella on koira tai koiria. Hommaa itse itsellesi se koira, niin on sinullakin seuraa ja ymmärrät, että se koira on tosiaankin tärkeä (jos se koira tai koirat ovat olleet naisella, ennen miestä).

Vastaa