Verkkokauppa.com tuo tuotteet kotiovelle 3 tunnissa, edullisesti

Verkkokauppa.com aloittaa pääkaupunkiseudulla Helsingin päävarastossa olevien tuotteiden kolmen tunnin pikakuljetukset. Tilauksia toimitetaan sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille perille asti kolmessa tunnissa.

605704

Kolmen tunnin pikakuljetus on tarjolla arkipäivisin klo 8 – 16.30 välisenä aikana tehdyille tilauksille eli viimeinen tilaus on perillä viimeistään klo 19.30.

Pikakuljetuksella pystyy tilaamaan myös isoja tuotteita, kuten isoja televisioita tai kodinkoneita. Kuljetuksen hinta julkaisuviikolla on 9,90 euroa alle 50 kg tilaus ja 19,90 euroa 50-400 kg tilaus.

On aivan tarpeetonta pitää useita kalliita myymälöitä pääkaupunkiseudulla, kun asiakas voi nyt tarvittaessa saada tuotteet perille asti kuljetettuna kolmessa tunnissa klikkauksesta – ja tietenkin aina edullisin hinnoin. Näin nopeaa kuljetusta ei meidän tietääksemme tarjoaa kukaan muu nettikauppa Suomessa, kertoo palvelusta toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

Kategoria(t): Vinkit Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa