Yksi kuollut Helsingin yliopistolta varastettuihin huumeisiin

Helsingin yliopiston tiloista Viikissä anastettiin huomattava määrä erittäin vahvoja ja vaarallisia huumausaineita keskiviikon 2.4.2014 klo 17.30 ja torstai 3.4.2014 klo 09.15 välisenä aikana.

Poliisi haluaa korostaa aineiden vaarallisuutta ja tällä hetkellä ei ole poissuljettu, että mies olisi noin viikko sitten kuollut anastettuihin huumausaineisiin.

fetanyl

Helsingin huumerikosyksikkö otti eilen kiinni kaksi rikoksesta epäiltyä, joiden asunnosta takavarikoitiin em. vaarallisia aineita mm. Fentanyliä. Epäillyt ovat 25-vuotias mies ja 24-vuotias nainen. Osa anastetuista huumausaineista on edelleen löytymättä.

On ensiarvoisen tärkeää, että löytymättä jääneet aineet eivät pääse levitykseen ja käyttäjien saataville. Poliisin tehtävänä on mahdollisimman tehokkaasti pyrkiä estämään huumausaineiden pääsy levitykseen, katumarkkinoille sillä huumausaineiden vaarallisuutta ja vahvuutta on vaikea ennakoida.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa