2-vuotias rappukäytävässä, asunnosta löytyi kuollut mies

Jyväskylän Pupuhuhdantiellä sijaitsevasta kerrostaloasunnosta tuli hätäkeskukseen ilmoitus vappupäivänä noin kello 9.50 rappukäytävässä yksinään harhailevasta 2-vuotiaasta pojasta, joka istui ja itki rapussa kotiovensa ulkopuolella.

Lapsi ei halunnut ensin tulla syliin, hän oli hyvin pelokas. Hän lopetti kuitenkin itkemisen heti, kun hänestä ruvettiin huolehtimaan, silminnäkijä kertoo.

Paikalle mennytSisä-Suomen poliisilaitoksen poliisipartio löysi lapsen kotoa mieshenkilön kuolleena. Kuolemantapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta. Asiassa suoritetaan kuolemansyyn tutkinta, josta ei tiedoteta yksityiskohtaisemmin.

Lapsen päätymistä käytävään tutkitaan epäiltynä heitteillepanona. Lapsen äiti oli tapahtuma-aikaan töissä. Asunnosta tavattiin kuolleen miehen lisäksi myös toinen mies. Lisäksi paikalla tiedetään käyneen myös muita henkilöitä. Esitutkinta tältä osin on kesken.

pupuhuhta

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa