Gigantti laskee satoja lahjakortteja taivaan tuuliin

Hämeenlinnan Vanajanlinnassa helatorstaina 29.5.2014 kello 12.30 Gigantti vapauttaa taivaalle 15-vuotisjuhlansa kunniaksi noin 900 helium-ilmapalloa.

Noin puolet vapautettavista sinivihreistä ilmapalloista sisältää Gigantin lahjakortteja, joita voi hyödyntää Hämeenlinnan uudessa Gigantti-myymälässä. Parhaimmilla lahjakorteilla voi lunastaa puhelimen, tabletin tai taulutelevision.

Tapahtumalla on säävaraus, eli mikäli ei sada suunniteltu aika pitää. Sateen sattuessa lahjakortit lasketaan vapaaksi, kunnes sade loppuu.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa