Järkyttävä määrä maksuhäiriöitä – Yhdeltä perittävänä 120 miljoonaa euroa

Markkina- ja luottotietoyhtiö Bisnoden maksuhäiriötilastoista selviää, että suurin yksityishenkilöltä perittävä summa on lähes 120 miljoonaa euroa. Listan kakkonen tulee perässä lähes 44,5 miljoonan euron saatavillaan.

Määrällisesti eniten merkintöjä on kerännyt henkilö, jonka kontolla on yhteensä yli 1100 maksuhäiriömerkintää. Tämä vaatii jo tietynlaista taitoa ja tahtoa, sillä luottoja tai osamaksusopimuksia ei luonnollisestikaan myönnetä henkilöille, joiden maksuhistoriassa on epäselvyyksiä, sanoo toimitusjohtaja Juha Airaksinen Bisnode Finland Oy:stä.

Kakkossijalle kiipineellä henkilöllä maksuhäiriömerkintöjä on yli 1000 kappaletta ja kolmas jää hieman alle tuhannen merkinnän. Koko kärkikolmikko on haalinut luottotietoihinsa lovia pääasiassa jättämällä ajoneuvoverot maksamatta.

Maksuhäiriömerkintöjä on tällä hetkellä 360 000 suomalaisella. Holtittomimmat velkojensa hoitajat löytyvät Suomessa työikäisten miesten joukosta.

raha

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa