Pikkulapsi kuoli pudottuaan 5. kerroksen ikkunasta

Tampereella Hatanpään kaupunginosassa torstaina kello 10.30 isoäiti oli hoitamassa perheen kolmea pientä lasta. Hieman alle puolitoistavuotias poika putosi viidennen kerroksen ikkunasta kohti kuolemaa, uutisoi Ilta-Sanomat.

Mummo oli vaihtamassa vessassa pienimmän lapsen vaippaa. Sillä aikaa keskimmäinen lapsi kiipesi rahin päälle ja siitä ikkunalaudalle ja putosi avoimesta ikkunasta pihalle, kertoo rikoskomisario Pasi Nieminen.

Poliisi ei epäile asiassa rikosta. Tapausta tutkitaan kuoleman syyn tutkintana.

Poliisi muistuttaa, että ikkunan avautumista estävää salpaa on syytä käyttää, jotta vältyttäisiin tämän kaltaisilta onnettomuuksilta.

img2639233006759666564

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta artikkeliin Pikkulapsi kuoli pudottuaan 5. kerroksen ikkunasta

 1. merja markakis sanoo:

  kylla on mummilla ollu huolta ja toita kolmen noin pienen kanssa ja minkalainen syyllisyys hanta tulee painmaan koko loppu ian .tehkaa lapsia mutta ei mummit ole palkattomia orjia kaikella rajansa 3 ton ikaista huh

 2. Mervi Mustaniemi sanoo:

  Edelleenkin kuulutan, että pikkulapset tarvitsevat jatkuvaa valvontaa. Heitä ei auta minkään syyn nojalla jättää yksin hetkeksikään. Sillä koti on täynnä vaaran paikkoja. tässä tapauksessa lapsi olisi pitänyt ottaa mukaan tai sulkea ikkuna siksi aikaa tai …
  Mutta turhaa nyt jälkeenpäin miettiä mitä olisi pitänyt tehdä, mutta opiksi ettei muita tällaisia tapauksia tapahtuisi. Ketään ei tästä voi syyttää sillä iän myötä huomiokyky hidastuu ja äidille on voinut tulla äkillinen meno, johon on mahdottomuus ottaa kolmea pientä lasta.

 3. Koti turvalliseksi ,siellä on paljon vaarallisia paikkoja, kuuma vesi, liesi jne. Mutta tuo pitäis käsittää ettei taloissa ole sellaisia ikkunoita joita lapsi saa auki, Ihmeellistä oliko siellä isompi ikkuna auki ,ei noin pieni osaa availla,

  Mutta nyt laps on varmaan Isän kodissa ,ja kotona asuu murhe. Herra lohduta surevia

  • tuikku sanoo:

   Lehdessä luki että ikkuna oli normaali tuuletusikkuna joka on 30cm leveä.
   ja mitä tulee muihin kommentteihin, jokainen alattelee oman kotinsa turvallisiksi lapsille ja jälki puinti on tässä ihan turhaa… mistä me tiedämme jos poika on ollut mukana wc:ssä ja lähtenyt sieltä ikkunalle ja pudonnut.

   Voimia perheelle ja ennen kaikkea mummolle <3

 4. Päivitysilmoitus: Ohikulkija nappasi kerrostalon ikkunasta pudonneen vauvan kiinni - Pietar.in

Vastaa