Poliisi yllätti Bandidos-pomon maastokätköltä

Helsingin huumepoliisi on paljastanut laajan huumausaineiden maahantuonti- ja levitysorganisaation. Tammikuussa 2014 Suomeen salakuljetettiin noin 60 kg amfetamiinia, jonka arvo katukaupassa on noin 1,2 miljoonaa euroa.

kuva3

Maahantuotu amfetamiini oli tarkoitettu levitettäväksi katukauppaan Etelä-Suomeen. Aineet salakuljetettiin pakettiautolla rakennustelineiden sisään kätkettyinä Hollannin, Tanskan ja Ruotsin läpi. Suomeen auto saapui Tornion rajanylityspisteestä.

Esitutkinnan aikana on ollut vangittuna 10 miestä ja yksi nainen, jotka ovat iältään 29 – 50 vuotiaita. Heistä 9 on edelleen vangittuna. Vangittuna on muun muassa pääkaupunkiseudulla vaikuttavan Bandidos MC -moottoripyöräkerhon presidentti.

MTV3:n mukaan Bandidos-pomo jäi rysän päältä kiinni, kun poliisi oli tekemässä valvontaa juttuun liittyvällä maastokätköllä. Poliisin huumekoira merkkasi paikan. Muutaman päivän valvonnan jälkeen kätkölle tuli poliisin yllätykseksi kyseessä oli Bandidos-kerhon presidentti.

Esitutkinta valmistuu lähiviikkojen aikana ja siirtyy syyteharkintaan Helsingin syyttäjänvirastoon

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa