S- ja K-ketjujen bonuskortit saivat kilpailijan

Kerroin aiemmin lehdistökutsusta, jossa arvuuteltiin mikä yhdistää kansainvälisiä verkkokauppoja ja suomalaisia pienyrittäjiä. Nyt siihen on vastaus, uusi PINS-etuohjelma.

92adb5295dd81823_800x800arPINS ohjelmassa kuluttaja hyötyy esimerkiksi verkkokauppaostoksistaan kauppaketjujen ulkopuolisissa kauppapaikoissa. PINS palkitsee myös pienistä ostoista, joten se on esimerkiksi 1-2 hengen talouksille perinteisiä kanta-asiakasohjelmia palkitsevampi.

PINS-kumppaneita on yli 300 ja mukana on yli 400 verkkokauppaa. Yhteensä ostospaikkoja ohjelman piirissä on yli 30 000. Suomalaisia kumppaneita ovat Suomen Lähikauppa, Verkkokauppa.com, Restel, RTV, Synsam, Timanttiset, AD-varaosaliikkeet ja AD-autokorjaamot, Europcar autovuokraamot, Imatran Kylpylä Spa, Matkahuolto ja Pohjantähti.

PINS-etuohjelmassa kuluttaja hyötyy nyt myös kotimaisista ja ulkomaisista ostoksista esimerkiksi Zalandon, CDON.comin, Hotels.comin, Crocsin, Booztin, Brandosin ja Asosin verkkokaupoissa.

Pinssit ovat kolme vuotta. Pinssejä voi käyttää esimerkiksi suoraan rahana PINS-kumppaniverkostossa esimerkiksi Siwoissa ja Valintataloissa, tai niillä voi lunastaa tuotteita ja palveluja yli 3000 vaihtoehdon palkintokaupasta.

Haluamme tarjota kuluttajille uudella tavalla innostavan kanta-asiakasohjelman ja entistä parempia etuja. Tässä ohjelmassa kertyneen edun voi käyttää maksamiseen kaupoissamme vaikka heti, ilman että tarvitsee odottaa kertymiskauden päättymistä, kertoo Suomen Lähikaupan toimitusjohtaja Ralf Holmlund.

Maksuttomaan PINS-ohjelmaan voi liittyä PINS-verkkosivuilla osoitteessa www.pins.fi . PINS-etukortin voi saada käyttöönsä myös PINS-kumppaneiden toimipisteistä. Yli miljoona YkkösBonus-asiakasta saa kortin käyttöönsä jo tällä viikolla.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa