Suomalaismies keksi kirveen uudelleen – Keksinnöstä huikea nettihitti

Sipoolainen keksijä Heikki Kärnä on kehitellyt vipukirveen, jota hehkutetaan parhaillaan useissa tiedotusvälineissä ja blogeissa ympäri maailmaan.

Kirveen esittelyvideota on katsottu Youtubessa yli kolme miljoonaa kertaa. Erään artikkelin mukaan kirves voi mullistaa joidenkin pohjoisten seutujen ihmisten elämän.

Video vipukirveestä on julkaistu jo kuusi vuotta sitten, mutta nyt vasta se on saanut valtavasti huomiota. Nettisuosio on näkynyt myös kysynnässä, sillä Vipukirves Heikki Oy:n verkkosivun mukaan vipukirveet ovat hetkellisesti loppuneet varastosta.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa