”Täyspotin pelikone meni lukkoon ja asiakkaat taputtivat”

Joensuussa RAY:n Täyspotti-pelisalissa tiistaina 20.5. naisasiakas pelasi Bling-automaattia, kun hänelle osui yli 13 000 euron voitto. Kyseessä on historian suurin raha-automaatin jakama jackpot-voitto pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Erään pelikierroksen jälkeen automaatti meni lukkoon, ja ruudulle ilmestyi Planet Jackpot -nimisen suurvoiton voittosumma: 13 602 euroa. Täyspotin henkilökunta huomasi voiton, kun vieressä ollut toinen asiakas alkoi hymyillä ja taputtaa käsiään.

Täyspotin hiljaisena iltana muita asiakkaita kerääntyi ympärille, ja nainen oli samalla sekä sekaisin että iloinen voitostaan. Muut onnittelivat voittajaa ja taputtelivat tätä olkapäälle.

Voittaja ei aluksi huomannut voittotikettiä, mutta se löytyi automaatista, ja hän kävi lunastamassa tiketin kassalla kädet täristen, kertaa Täyspotilla työskentelevä pelisaliasiakaspalvelija Jaana Niiranen tiistai-illan tapahtumia.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa