1-vuotias kuoli tulikuumaan autoon – Isän koneelta löytyi epäilyttävä hakuja

Yhdysvalloissa Georgian osavaltiossa 1-vuotias poika oli jätetty seitsemäksi tunniksi yksin tulikuuman auton takapenkille. Ulkolämpötila lähenteli 35 astetta ja turvaistuimeen kiinnitetty poika kuoli ilmeisesti lämpöhalvaukseen.

Poliisi piti ensin tapausta vahinkona ja hajamielisyytenä, mutta isän työpaikalla tehdyssä tutkimuksessa selvisi epäilyttävää tietoa. Isän tietokoneelta oli haettu tietoa siitä, kuinka kauan eläimellä kestää kuolla kuumassa autossa.

CNN:n mukaan poliisi on asettanut isä Justin Ross Harrisin syytteeseen murhasta. Muuten poliisi on ollut tapauksesta hyvin vaitonainen.

Harris kiistää häntä vastaan nostetut syytteet jyrkästi. Poliisin mukaan se tulee esittämään heinäkuun alussa oikeudessa muitakin todisteita vankilassa istuvaa Harrisia vastaan.

justin-ross-harris-his-son-10-ftr1

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin 1-vuotias kuoli tulikuumaan autoon – Isän koneelta löytyi epäilyttävä hakuja

  1. Voi miten surullista ja ajattelematonta, eihän pientä lasta jätetä yksin minnekkään noin kauaksi aikaa. En puolla isää , hänen kuuluu saada rangaistus ,pienokaista ei saada takaisin, mutta pahateko ja huolimattomuus on rangaistava teko.

Vastaa