7-vuotias tyttö houkuteltiin pakettiauton tavaratilaan

Järvenpäässä Sipoontiellä sijaitsevan kaupan pihalla tiistaina 24.06.2014 noin klo 16.15-16.50 aikuinen mies houkutteli 7-vuotiaan tytön punaisen pakettiauton tavaratilaan liikekiinteistön Lammaskadun puoleisella sivulla.

Poliisi epäilee, että auto oli isokokoinen, punainen pakettiauto, jonka tavaratilan ovi oli sivussa.Tavaratilassa ei ollut ikkunoita. Ilmoituksen mukaan miehellä oli tummat/harmaat hiukset poninhännällä.

Poliisi on ottanut kiinni tekoon epäillyn miehen Tuusulasta 26.6.2014. Mies tavoitettiin poliisille tulleen vihjeen ansiosta. Asian tutkinta jatkuu. Poliisi kiittää kaikkia vihjeen antajia. Auton kyljissä oli mahdollisesti valkoista tai mustaa tekstiä.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen mukaan ahdisteltu tyttö on päässyt autosta omin toimin ja on kunnossa.

Mikäli jollain on vielä asiaan liittyvää tietoa, poliisi pyytää ottamaan yhteyttä 8-16 välisenä aikana numeroon 050-4563471. Muuna aikana voi jättää viestin puhelimen vastaajaan.

poliisi_etu1006MN_820_uu

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa