Luonnonlapsia ja linssiluteita – ja se pandahattu

Tähän viikkoon mahtui paljon luonnossa liikkumista, ja tulipa nähtyä sukulaisiakin. Amppelikurkun ja muidenkin kasvien kasvua seurailtiin myös, saadaankohan satoa?

Maanantai:

Viikko alkoi meikkikokeiluilla, olen jo pitkään halunnut oppia tekemään kunnon ”kissansilmä”-rajaukset, ja vihdoin mie pääsin jyvälle siitäkii. Ehkä oon vähä hidas oppimaan, mutta… Taustalla haahuilee linssilude-Pietari.

1-IMG_2418

Tiistai:

Amppelikurkku kasvaa hienosti, ja monta kurkkua on jo tulossa. Parvekkeella on kätevä kasvattaa kaikenlaisia ruuaksi soveltuvia juttuja, kurkuista ruohosipuliin.

10402845_10154205526475247_3723780303638384033_n

Keskiviikko:

Sain paketin J-list-nettikaupasta Japanista, ja muiden kivojen juttujen lisäksi sieltä lähti mukaan tämä upea pandahattu! Kesäkäyttöön liian kuuma, mutta talvella varmasti tarpeen. Tykkään hulluista pörröisistä hatuista, koska talvella voi vähän rikkoa synkkyyttä vaikkapa näin!

1-IMG_2434

Torstai:

Ulkoiluun käytämme mielellään aikaa, eikä tämäkään päivä ollut poikkeus. Rannalta löytyikin kivoja paikkoja, kuten iso laituri jonne ryntäsin. Laiturin nokassa pesi lokki, jota varovaisesti kauempaa ihailin. Luontoa on aina kiva seurata. Pietari ei uskaltautunut seuraamaan, ehkä parempi että toinen onkin se selustan turvaaja 😉

1-IMG_2445

Perjantai:

Osana arkeemme kuuluvat kaiken muun sähellyksen lisäksi myös hoidolliset jutut, kuten PEP-puhallukset. Pietarilta sekin sujuu, katsokaapa tästä tekniikasta mallia, keskittymiskyky kenties jo blogin puolella… Toinen kuva on taas ulkoilureissulta, kirjaimellisesti sillan alta.

1-IMG_2452

1-IMG_2447

Lauantai:

Käytiin Lustossa metsämuseossa kiskobussilla, ja mukana oli Pietarin kummipoika Eeropekka. Hienosti sujui Eeropekalta metsäkoneen käyttö simulaattorilla, tulos oli ammattilaistasoa! Poseerattiin myös ihanalla pikku sillalla.

1-IMG_2513 1-IMG_2473

Sunnuntai:

Viikon viimeinen päivä sujui leppoisasti, vieraitakin kävi. Heistä pienin, rakas kummityttöni Kristiina näytti miten hienosti jo kääntyillään. 70-luvulta peräisin oleva Mikki Hiiri-lelu näytti myös kiinnostavan kovasti.

1-IMG_2564

Kategoria(t): Maiju, Pietari Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Luonnonlapsia ja linssiluteita – ja se pandahattu

  1. Leena Matikka sanoo:

    Ihanat kuvat ja kirjoitukset Kiitos Maiju 🙂 <3

Vastaa