Mikä puuma! – 91-vuotias seurustelee kolme kertaa nuoremman miehen kanssa

Yhdysvaltojen Pittsburghissa asuvalla 91-vuotiaalla Marjorie McCoolilla on hieman nuorempi mies. Hän on seurustellut viimeiset viisi vuotta 31-vuotiaaan Kyle Jonesin kanssa.Pari tapasi vuonna 2009 kirjakaupassa, jossa nainen työskenteli. McCool suostui lähtemään treffeille. Heillä on aktiivinen seksielämä ja he eivät pysty pitämään näppejään erossa toisistaan.

Kolmekymppinen Jones on mieltynyt eläkeläisiiin ja tapailee useita yhtä aikaa. Hän vie heitä jopa kotiinsa tapaamaan 50-vuotiasta äitiään.

Kaikkien aivot on viritetty eri tavoin. Toiset pitävät blondeista, toiset bruneteista ja minä pidän vanhoista naisista, Jones kertoo.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa