Nuorisokodin työntekijä hakattiin sukanvarteen asetetulla kivellä

Siikajoen Nuorisokodilta tuli hätäkeskukseen ilmoitus kello 01.32 että työntekijä on pahoinpidelty hetki sitten nuorisokodin nuorten toimesta. Pahoinpidelty työntekijä oli paennut nuorisokodista naapurustoon hakemaan apua.

Neljä nuorta olivat hyökänneet yövuorossa olleen naistyöntekijän kimmppun, lyöden häntä muun muassa sählymailalla ja sukanvarteen laitetulla kivellä eri puolille kehoa. Nuoret olivat anastaneet muun muassa lääkekaapista lääkkeitä ja saaneet haltuun nuorisokodin auton avaimet.

Tapahtumapaikalle lähetettiin useita poliisipartioita sekä ambulanssi ja pelastushelikopteri. Poliisipartiot tavoittivat anastetun auton Limingasta Valtatie 8:n varrelta lyhyehkön takaa-ajon päätteeksi.

Ambulanssi kuljetti pahoinpidellyn työntekijän Raahen terveyskeskukseen. Alustavassa tutkimuksissa kävi ilmi, että hänen molemmissa käsissä oli mahdollisesti murtumia, takaraivossa oli nähtävissä vertavuotava haava, sekä selän alueella oli mustelmia.

Kaksi epäillyistä tekijöistä oli 15-17 vuotiaita ja kaksi epäiltyä oli alle 15-vuotiaita. Poliisi luovutti alle 15-vuotiaat sosiaalitoimen määräämään paikkaan. Yli 15-vuotiaat epäillyt otettiin kiinni Raahen poliisiasemalle.

Asiaa tutkitaan muun muassa törkeänä pahoinpitelynä, ryöstönä, moottorikulkuneuvon käyttövarkautena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

1288647815521

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa