Poliisi jahtasi autoilijaa maastoon – Metsässä selvisi yllättävä tieto

Rovaniemen Niemeläntiellä tiistaina 17.6. klo 02.30 henkilöauto kiihdytti poliisiauton nähtyään pikaisesti pois paikalta. Toinen partio näki auton hetkeä myöhemmin Pappilantien eteläpäässä.

Auto ajeli reippaasti karkuun Alakorkalontien ja 4-tien ylitse ja se löydettiin tyhjänä Isoaavantien ja Sipolantien välissä olevalta lumenkaatopaikalta. Poliisi otti käyttöönsä tarkkanenäisimmän työntekijänsä ja karvainen kaveri jäljitti karkulaiset nopeasti.

Kun kahdesta pakenevasta nuoresta miehestä saatiin näköhavainto, pani poliisikin juoksuksi ja siinähän tuli tietenkin pakeneville hopeasija, kerrotaan Lapin poliisilaitokselta.

Kiinniotetut olivat 14- ja 17-vuotiaita poikia, mutta autoa oli ajanut kolmas kaveri, 14-vuotias poika. Koirapartio tavoitti tämänkin karkumatkalaisen, joka makasi metsässä piiloutuneena. Poika tunnusti ottaneensa tuttavansa auton luvatta käyttöönsä.

Kaikki pojat tuotiin poliisiasemalle asian selvittelyä varten. Kaksi nuorempaa, paikkakuntalaista poikaa noudettiin kotiin vanhempien toimesta ja 17-vuotiaan. poliisi toimitti hänet Lapin ensi- ja turvakodille.

Pojista yksi puhalsi 0.4 promillea ja kuski sekä vanhin puhalsivat nollat. Sosiaalityöntekijät jatkavat asian hoitamista poliisin kanssa jatkossa.

severi

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa