Rattijuoppo ajoi vahvassa humalassa ojaan ja soitti itse poliisille

Porvoon Kerkkoontiellä torstaina 19.6.2014 klo 23.25 hätäkeskukseen tuli soitto 23-vuotiaalta mieheltä, että hän on ajanut humalassa autolla ojaan.

Paikalle saapui poliisipartio, joka havaitsi henkilöauton ajautuneen ojaan lähellä Myrskyläntietä. Kuljettajan paikalta nousi auton omistaja, joka oli soittanut hätäkeskukseen. Mies puhalsi 3.41 promillea poliisin seulonta-alkometriin.

Partio kuljetti miehen verikokeisiin Porvoon sairaalaan. Verikokeen jälkeen mies yritti juosta partiota karkuun sairaalan pihassa. Partio otti miehen kiinni ja kuljetti hänet Porvoon poliisivankilaan, jossa mies vielä harasi partiota vastaan.

Mies oli tapahtumahetkellä ajokiellossa ja hänen autonsa oli käyttökiellossa, joten törkeän rattijuopumuksen, liikenneturvallisuuden vaarantamisen ja haitanteon virkamiehelle lisäksi häntä epäillään myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Hätäkeskuslaitos 056

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa