Scandic tuo Suomeen konttihotellihuoneen – Voita haluamaasi paikkaan

Scandic tuo Suomeen konttiin rakennetun Scandic To Go -hotellihuoneen, jonka kuka tahansa voi saada unelmiensa paikkaan. Huoneen voi voittaa käyttöönsä kahdeksi yöksi unelmiensa paikkaan Suomessa tai muissa Pohjoismaissa.

Ihmiset haluavat kokea yhä enemmän ainutlaatuisia elämyksiä. Scandic To Go -hotellihuone antaa mahdollisuuden yöpyä viihtyisästi yllättävissä paikoissa, luonnon helmassa keskellä upeinta maisemaa. Scandic To Go -huone on herättänyt jo nyt paljon kiinnostusta ja sitä on käyty toivomassa nettisivuillamme jo tuhansiin eri paikkoihin, kertoo Scandicin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Kati Puukko.

18 m² konttiin rakennettu huone on varustettu samoilla mukavuuksilla kuin Scandicin hotellihuoneet. Huoneessa on wifi, ilmastointi ja täysin varustettu kylpyhuone. Lisäksi konttihotellissa on terassi, jossa voi esimerkiksi syödä aamiaisen.

Scandic To Go – hotellihuone kiertää kolmessa suositussa kesäkohteessa. Heinäkuun aikana hotellihuoneen voi nähdä Puumalassa, Naantalin saaristossa ja Hangossa.

Jatkossa mahdollisesti pystymme tarjoamaan Scandic To Go -huonetta myös varausjärjestelmämme kautta, Puukko jatkaa.

Julkaisu käyttäjältä Scandic Suomi.

Julkaisu käyttäjältä Scandic Suomi.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa