200 km/h kaahannut yritti kiilata moottoripyöräpoliisia – Pako päättyi bensan loppumiseen

Rautjärvellä valtatie 6:lla 25.7.2014 klo 23.20 aikaan liikennevalvontaa suorittamassa olleet poliisimiehet havaitsivat ylinopeutta liikkuvan moottoripyörän. Kuljettaja ei noudattanut poliisin pysäyttämismerkkiä, vaan jatkoi ajoa pohjoisen suuntaan.

Moottoripyöräpoliisi alkoi seurata kyseistä moottoripyörää hälytyslaitteet kytkettynä. Kuljettaja jatkoi kuitenkin edelleen ajoa ajaen noin 200 km/h nopeudella. Hän teki vaarallisia ohituksia sulkuviivojen alueella.

Paetessaan poliisia kyseisen moottoripyörän kuljettajan epäillään kiilanneen poliisimoottoripyörää kuljettanutta poliisimiestä moottoripyörien liikkuessa edelleen noin 200 km/h nopeudella, kerrotaan Kaakkois-Suomen poliisilaitokselta.

Kaikkiaan pakomatka kesti noin 40 km ja päättyi, kun rikoksesta epäillyn käyttämästä moottoripyörästä loppui polttoaine.

Asiaa tutkitaan virkamiehen väkivaltaisena vastustamisena, törkeän pahoinpitelyn yrityksenä ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Rikoksista epäilty on 43-vuotias Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva mies. Moottoripyörän kyydissä oli myös matkustaja.

????????????????????

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.