Cheekin uusi Äärirajoille-single on tässä

Koko kansan räppäri, Cheek on julkaissut videon kera Youtubessa uuden Äärirajoille-singlen. Single julkaistaan Spotifyssa ja iTunesissa 8. elokuuta.

Äärirajoille kertoo uskalluksesta ja päättäväisyydestä. Kun viet itsesi äärirajoille, niin loppuun kuin vain jaksat, se tapahtuu aina jotain varten ja jostain suuremmasta syystä, räppäri kertoo Iltalehden Cheek-fanilehdessä.

Samassa julkaisussa Cheek paljastaa, että biisi on tehty myös stadionin keikka mielessä. Iltalehden -lehden mukana tulee myös uusi single Äärirajoille. Lehti myynnissä lehtipisteissä kautta maan.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa