Kummeli-ryhmältä uusia sketsejä – Katso nyt

Kummeli on tehnyt jälleen perinteisiä sketsejä, joita esitetään kesän mittaan Kummelin Facebook-sivulla. 10-osainen Pohjois-Universumin Kovin Jätkä -sketsisarja esittelee yleisölle uudet Kummeli-hahmot nimeltään Raggari, Hiphoppari, Gootti ja Säämies.

Sankarit ottavat sarjan nimen mukaisesti miehestä mittaa kesäisissä harrasteissa. Ensimmäisessä osassa kisailtiin juhannushengessä kaljapyörällä.

Kivirekikerhomme kokoontuu kerran viikossa. Kokouksessa arvotaan viikon laji ja hampaat irvessä katsotaan, kuka on Pohjois-Universumin kovin jätkä, Timo Kahilainen kuvailee.

Sketsien tuotantoa tukeneen Kolikkopelit-pelisivuston operatiivisen johtajan Risto Myllymäen mukaan uusi Kummeli-tuotanto on saanut erinomaisen vastaanoton.

Suomalaisille taataan kolean ilman lämmikkeeksi kunnon kesänaurut. Kummelilta on tullut viime vuosina menestyselokuvia, mutta fanit ovat odottaneet myös uusia, lyhyitä sketsejä. Ensimmäisten Facebook-kommenttien perusteella uusi materiaali uppoaa kansaan kuin haarukka grillimakkaraan, Kolikkopelit.comin operatiivinen johtaja
 Risto Myllymäki sanoo.

Julkaisu käyttäjältä Kummeli.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa