Mies kuoli huvipuisto-onnettomuudessa – Linnanmäki sulki Kirnun

Espanjassa Benidormissa sijaitsevan Terra Mitica -huvipuisto Inferno-nimiseen laitteen kyydissä ollut 18-vuotias nuori mies kuoli maanantaina iltapäivällä.

terra-mitica-titanide-off-ride-2-640x360

Infernon turvakaari petti ja mies sinkoutui ulos vaunusta kohti kuolemaa. Vanhempiensa sekä ystävänsä kanssa lomailemassa ollut mies todettiin kuolleeksi ambulanssissa noin klo 17.30. Espanjan poliisi on ilmoittanut aloittaneensa tapauksen tutkinnan.

Kyseinen huvipuistolaite on suomalaisille tuttu, sillä Linnanmäen huvipuistossa Helsingissä löytyy nimittäin aivan vastaava laite kantaen nimeä Kirnu. Laite ei ole täysin samanlainen, mutta valmistaja on sama sveitsiläinen Intamin AG -niminen yritys.

Kirnu-huvipuistolaitetta ei ole käynnistetty tänään Linnanmäellä. Linnanmäen laite ei lähde liikkeelle, jos yksi jonkun matkustajan kolmesta turvavöistä on auki.

Linnanmäen Kirnu on turvallinen, mutta koska emme ole vielä saaneet varmaa tietoa siitä mistä Espanjan onnettomuus johtui, suljimme laitteen. pidämme Kirnun suljettuna siihen asti, että voimme varmistaa ettei vastaavanlaista onnettomuutta tapahdu Linnanmäellä, sanoo Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin.

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Mies kuoli huvipuisto-onnettomuudessa – Linnanmäki sulki Kirnun

  1. Päivitysilmoitus: Espanjan turma huvipuiston virhe – Linnanmäen Kirnu käyttöön ensi viikolla - Pietar.in

Vastaa