Siirry sisältöön

Suomi-konepistooli, dynamiittia,… Poliisin kuvat suomalaisen huumekauppiaan varusteista

Nastolalainen noin 40-vuotias mies kiinniotettiin huhtikuussa ja hänen käytössä olleesta ajoneuvosta löytyi sarjatuliase. Tämän jälkeen kotietsinnässä asunnosta löytyi huone, joka oli rakennettu kannabiksen viljelyä varten.

Huoneessa oli vesiviljelmässä kasvamassa 148 kannabiskasvia, joista 72 oli pistokkaita. Laskennallinen tuottoarvio 148 kasvista on 3,7 kiloa. Asunnosta löytyi kaksi kivääriä, yksi haulikko sekä patruunoita ja varastosta löytyi, noin 2 kiloa dynamiittia, kelassa olevaa räjähtävää tulilankaa, aikatulilankaa ja sähkönalleja.

Esitutkinta on nyt valmistunut ja siirtyy Salpausselän syyttäjänvirastoon syytehakintaan. M iestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, törkeästä ampuma-aserikoksesta, vahingonteosta ja haitanteosta virkamiehelle.

Hänen seurassaan ollutta noin kaksikymmentä vuotiasta naista epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, liikennerikkomuksesta ja törkeästä ampuma-aserikoksesta, tiedottaa Hämeen poliisilaitos.

Kaksikkoa epäillään törkeästä huumausainerikoksesta kasvattamon osalta, räjähderikoksesta asunnon varastosta löytyneiden räjähteiden osalta ja ampuma-aserikoksesta asunnosta löytyneiden aseiden ja patruunoiden osalta.

Asunnosta löytyneet kaksi kivääriä ja haulikko on anastettu varkausrikoksilla vuosina 2000, 2011 ja 2014.Keskusrikospoliisin lausuntojen perusteella aseet olivat toimintakuntoisia.

Auton+tavaratilasta+löytynyt+Suomi+konepistooli+ja+kolme+lipasta.+Toisessa+rullalippaassa+oli+patruunoita.

Kannabiskasvin+taimia+kasvamassa+kasvatuskontissa+erillisissä+muovilaatikoissa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.