Siirry sisältöön

Vakava puukotus rannalla – Syynä kadonneet juomat

Jyväskylässä Kangaslammen uimarannalla keskiviikkona 23.7.2014 hieman klo 17.00 jälkeen 38-vuotias mies oli alkanut kaivata omaisuuttaan, eli juomiaan lähellä olleelta viisihenkiseltä seurueelta.

Mies ajautui käsirysyyn yhden seurueeseen kuuluneen miehen kanssa. Koettuaan jääneensä alakynteen 38-vuotias oli käynyt noutamassa puukon ja palasi myöhemmin pistämään sillä edelleen paikalla ollutta riitakumppaniaan.

Uhri on edelleen sairaalahoidossa. Puukottaja tavoitettiin pian tapahtuman jälkeen ja hän on myöntänyt teon. Poliisi jatkaa edelleen tapauksen ja siihen johtaneiden syiden selvittämistä, joten asiasta ei toistaiseksi tiedota yksityiskohtaisemmin.

Rannalla etäämpänä tiedetään tapahtuman aikana olleen useita henkilöitä, teosta ei kuitenkaan ole aiheutunut heille vaaraa.  Poliisi pyytää tilanteen mahdollisesti nähneitä henkilöitä ottamaan yhteyttä asian tutkijoihin, p. 050-4560471.

kalja

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.