Siirry sisältöön

19-vuotias nainen jahtasi puukon kanssa ihmisiä

Helsingin keskustassa kello kolmen jälkeen yöllä ravintoloiden sulkeutumista valvomassa olleelle poliisipartiolle tultiin ilmoittamaan mieshenkilön toimesta, että häntä ja hänen ystäviään jahdataan puukolla naishenkilön toimesta.

Paikalle tullut toinen poliisipartio havaitsi, että raitiovaunukiskoja pitkin kävelee huutava naishenkilö kohti poliisipartiota. Naisen käsistä valui verta. 19-vuotias nainen otettiin kiinni poliisin toimesta.

Ilmoittaja kertoi olleensa poistumassa ravintolasta, kun hänen ja puukolla uhanneen naisen seurueelle tuli riitaa. Nainen otti käsilaukustaan puukon ja alkoi huitomaan sillä. Ilmoittaja ja hänen ystävänsä olivat paenneet kohti Rautatientoria ja nainen juoksi puukko kädessään heidän perässään.

Ilmoittajan seurueessa ollut toinen henkilö näki, että nainen heitti puukon pois kädestään huomatessaan poliisipartion. Poliisi löysi puukon liikenteenjakajan edestä Ateneumin edustalta. Puukon terässä oli havaittavissa veritahroja.

Naiselle tehdyn turvallisuustarkastuksen yhteydessä tämän käsilaukusta löytyi puukon tuppi. Nainen kertoi partiolle sen unohtuneen käsilaukkuun. Nainen kiisti pitäneensä mitään puukkoa kädessään tai uhkailleensa ketään puukolla illan aikana.

Nainen kuljetettiin sairaalaan, koska hän sai sormeensa runsaasti vertavuotavan haavan. Sairaalasta nainen toimitettiin poliisin tiloihin kiinniotettuna. Asiaa tutkitaan laittomana uhkauksena ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona.

veitsi

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.