ALS-jäävesihaasteet menivät pahasti pieleen

Alun perin amerikkalaisessa ”Ice Bucket” –kampanjassa tunnetut henkilöt ovat kaataneet jäävesisankoja päähänsä levittääkseen tietoisuutta ALS-taudista.

Tempaukseen ovat osallistuneet muun muassa Lady Gaga , Justin Timberlake , Jessica Alba , Charlie Sheen ja Jon Bon Jovi . SBS Discovery Radio toi Yhdysvalloissa viraalisti levinneen ”Ice Bucket Challengen” Suomeen Iskelmä- ja The Voice –radioiden juontajien voimin.

Nyt verkossa on koottu yhteen videoita, joissa ALS-jäävesihaaste epäonnistui joskus hyvinkin kivuliaasti. Vakavimpia ovat tapaukset, joissa vettä täynnä oleva sanko on pudonnut ihmisen päähän.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa