Asemies ajoi ojaan – Ryösti apuun tulleen ja ampui polliiseja kohti

Keravan kohdalla tie numero neljällä tiistaina 19.8.2014 hieman kello 02.00 jälkeen 31-vuotias mies suistui ajoneuvoyhdistelmällä ojaan. Pikalle pysähtyi sivullisen auto, jonka mies ryösti aseella uhaten ja lähti ajamaan pohjoisen suuntaan.

Hetken kuluttua poliisipartio havaitsi auton liikenteessä. Havaittuaan poliisit ryöstäjä lähti ajamaan karkuun huomattavaa ylinopeutta. Auto ajoi poliisin asettamaan piikkimattoon Orimattilan Levannon kohdilla.

Pian tämän jälkeen auto pysähtyi moottoritien reunaan ja mies poistui maastoon. Mies ampui ilmaan sekä poliiseja kohti pakonsa aikana. Jonkin ajan kuluttua mieheen saatiin näköyhteys maastossa ja hänet otettiin kiinni. Kiinnioton yhteydessä mies ei tehnyt enää vastarintaa.

Tapahtuman yhteydessä poliisi pyysi virka-apua puolustusvoimilta ja rajavartiolaitokselta. Tapausta tutkitaan mm. rikosnimikkeillä murhan yritys, törkeä ryöstö, törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ym.

Tapauksen tutkintavastuu on siirretty Keskusrikospoliisille, joka vastaa tapahtuman tiedottamisesta jatkossa.
Lisätietoja tapauksesta antaa Keskusrikospoliisin rikoskomisario Mika Ihaksinen p. 0295486717

971358_

Kategoria(t): uutiset Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Asemies ajoi ojaan – Ryösti apuun tulleen ja ampui polliiseja kohti

  1. Päivitysilmoitus: Poliiseja ampunut sytytti myös sellin tuleen - Pietar.in

Vastaa