Autistinen poika pahoinpideltiin rajusti – Teinit kuvasivat hakkaamista

Floridassa Okeechobeen viime viikolla 16-vuotias autistinen poika hakattiin bileissä. Muiden nuorten bilettäjien reaktio on järkyttänyt netissä.

Muut nuoret eivät menneet väliin, vaan he kuvasivat hakkaamista ja latasivat pätkän nettiin. Sittemmin 18-vuotias pahoinpitelijä on pidätetty.

Breaking Bad –tähti Aaron Paul kirjoittaa Twitterissä olevansa järkytykseltään sanaton. Hän on kutsunut pojan ja tämän perheen kotiinsa Los Angelesiin lomailemaan, kunnes pahin myllerrys on ohi. Näyttelijä lupaa viedä teinin Disneylandiin, tai johonkin muuhun piristävään kohteeseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa