Siirry sisältöön

Facebook ei toimi! – Hätäkeskuksen puhelin pirisee

Facebook ei toiminut viime perjantaina teknisen ongelman vuoksi. PC Magazinen mukaan tämä toi Yhdysvalloissa esiin ikävän lieveilmiön.

Hätäkeskuslaitos 056

Monet pitivät tätä jopa hyvänä asiana, kun voinut lähteä vaikkapa ulos nauttimaan hyvästä kelistä. Esimerkiksi Los Angelesissa taas asia on koettu täysin toisella tavalla.

Siellä nimittäin Facebookin hetkellinen kaatuminen sai monet tolaltaan ja hätäkeskuksen puhelimen pirisemään. Crescenta Valley Stationin sheriffi jopa twiittasi, että Facebookin toimimattomuus ei ole sellainen hätä, että siitä tulisi soittaa hätänumeroon.

1 thought on “Facebook ei toimi! – Hätäkeskuksen puhelin pirisee

  1. Fjalle

    A-anteeksi mitä..? Ihan hullua! Tosin ken tietää, koska facebook on suomessakin niin suuri riippuvuus, että soitetaan poliisi hätiin kun ei face toimi. Nauroin ensin tälle uutiselle, mutta lopulta tunnen pientä myötähäpeää ja sääliä niitä kohtaan, jotka ovat sosiaaliseen mediaan niin haksahtaneita että joutuvat paniikkiin sen hetkellisestä poissaolosta. Itsellä on facebook ja instagram päivittäisessä selailussa, mutta uskallan ehkä väittää että en koe suuria vieroitusoireita niiden ollessa remontissa. ...Kai? :S

    Anyway. Hyviä uutisia bongailet! Kiitos. 🙂 Paljon menisi minultakin ohi, jos en seuraisi facebookiasi. (Hahaha, taas facebook.)

    Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.