Siirry sisältöön

Kaksi moottoritiellä autosta noussutta kuoli

Järvenpäässä Lahdenväylällä tiistaina 19.8.2014 klo 02.00 etelän suuntaan ajanut henkilöauton kuljettaja menetti ohitustilanteen jälkeen ajoneuvon hallinnan ja suistui oikealle kaiteeseen. Ajoneuvo kimposi kaiteesta takaisin moottoritien vasemmalle kaistalle.

Kuljettaja nousi autosta ja kävi puhuttelemassa tapahtumapaikalle apua soittamaan pysähtyneen ajoenvuon kuljettajaa. Tämän jälkeen hän palasi ajoneuvolleen, kun samanaikaisesti takaa tullut ajoneuvo osui tähän vasemalle kaistalle kimmonneeseen ajoneuvoon.

Tapahtumapaikalle oli pysähtynyt ajoneuvo, jonka kuljettaja oli myös mennyt vasemalla kaistalla olleen ajoneuvon luokse. Pelastushenkilöstön saapuessa paikalle löydettiin 30- ja 32-vuotiaat miehet menehtyneinä läheltä toisiaan.

Poliisi tutkii tapahtumien yksityiskohtien selvittämistä. Poliisi toivoo tapahtuman silminnäkijöiden yhteydenottoa Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen Järvenpään poliisin rikostutkintaan p. 02954 35343.

Poliisi haluaa kiinnittää tienkäyttäjien huomiota siihen, että moottoritiellä ajoneuvosta nousemista tulee välttää, neuvoo rikoskomisario Markku Tuominen.

poliisi_etu1006MN_820_uu

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.