Pettäjä odotti kosintaa – Mies jätti suorassa lähetyksessä

Yhdysvalloissa eräs mies otti yhteyttä lempiradio-ohjelmaansa kostaakseen tyttöystävälleen, joka oli pettänyt häntä. Cleveland Majic -radion juontajat lähtivät mukaan juoneen ja uskottelivat pettäjälle, että radiossa suoran lähetyksen aikana toteutetaan upeita kosintoja.

Nainen kuvaili ensin unelmiensa kosinnan, joka tapahtuisi illalla kynttilän valossa illallisen jälkeen. Lopulta hänen miehensä yhdistetään linjoille ja on tullut aika esittää suuri kysymys suorassa radioshow’ssa.

Viiden vuoden aikaiselle tyttöystävälle mies esittää seuraavan kysymyksen:

Kauanko sinulta menee, että saat raahattua kamasi ulos asunnosta?

Tämä radiotaltiointi leviää parhaillaan netissä.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa