Siirry sisältöön

Poliisi pyytää havaintoja: Mies tyydytti itseään koulun lähellä

Joensuussa Pataluodonkadulla Rantakylän alakoulun 5-6 -luokkalaisten pihan läheisyydessä mies tyydyttää itseään maanantaina 18.8.2014 iltapäivällä poliisille tulleen ilmoituksen mukaan. Tapahtuma-aikaan koulun pihalla oli oppilaita.

Ilmoituksen mukaan mies oli liikkeellä polkupyörällä ja hän poistui paikalta, kun hänet havaittiin. Poliisipartio tapasi tuntomerkkeihin sopivan 36-vuotiaan miehen lähistöltä ja hänet toimitettiin kuulusteluihin. Asiaa tutkitaan sukupuolisiveellisyyden julkisena loukkaamisena.

Mies myönsi tekonsa kuulusteluissa. Miehen ei epäillä tämän hetkisten tietojen mukaan yrittäneen ottaa kontaktia tai muuten lähestyä ulkopuolisia henkilöitä.

Lisäksi poliisi selvitteli Facebookiin yksityishenkilön kirjoittamaa tiedotetta, jonka mukaan 15.8.2014 oli nähty miehen kuvaavan henkilöautosta käsin nuoria tyttöjä Latolankadulla Joensuussa. Sama mies myönsi kuulusteluissa olleensa tuolloin liikkeellä. Kuvaamisen osalta asiassa ei tässä vaiheessa epäillä rikosta.

Poliisi pyytää kuitenkin ilmoittamaan mahdollisista havainnoista vastaavanlaisista tapahtumista etenkin Rantakylän ja Utran alueilla poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 tai hätäkeskukseen 112.

poliisi_etu1006MN_820_uu

1 thought on “Poliisi pyytää havaintoja: Mies tyydytti itseään koulun lähellä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.