Speden sketsi yhä ajan hermolla – Suomen ilmatilaa loukattu

Venäläisen An 72 -tyyppisen kuljetuskoneen epäillään loukanneen Suomen ilmatilaa torstaina kello 1208 – 1212. Tapaus on jo kolmas viikon kuluessa.

80-luvulta peräisin olevan Spede show’n sketsi ilmatilan loukkaamisesta on yhä varsin ajankohtainen. Sketsissä raivostuneet hallitusneuvos sekä puolustusministeri tulevat sanomaan itänaapurin johdolle suorat sanat.

Spede Show on Spede Pasasen tekemä sketsisarja, jossa mukana Speden lisäksi ovat muun muassa Vesa-Matti Loiri ja Simo Salminen.

Kuva: Ilmavoimat

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa