Siirry sisältöön

Taas ryöstettiin Siwa – Nuorimies uhkasi myyjä teräaseella

Tampereen Pitkäniemenkatu 12 osoitteessa sijaitseva Kalkun Siwa ryöstettiin teräasetta käyttäen perjantaina 15.8. klo 22:15 aikaan. Sisä-Suomen poliisilaitos on nyt julkaissut kuvan nuoresta tekijästä.

Tekijä oli nuorehko mieshenkilö. Hän on hyvin hoikka ja pituudeltaan arviolta 170 senttiä. Tekijä puhui selvää suomen kieltä. Hän oli pukeutunut mustiin Adidaksen tennareihin, mustiin vapaa-ajanhousuihin ja mustaan Adidaksen verryttelytakkiin. Päässään hänellä oli musta pipo ja hänellä oli aurinkolasit.

Sisä-Suomen poliisi pyytää vihjetietoja tekijästä GSM numeroon 0503998024 tai sähköpostilla keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi

Miehen poistumissuunnasta ei ole tietoa.

kaikun-siwa-rya-stettiin

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.