Siirry sisältöön

13-vuotias pahoinpideltiin – Vammoja eri puolille keho

Espoon Lähderannassa pahoinpideltiin launtaina 20.9.2014 klo 16:10 aikaan 13-vuotias poika kahden noin 15-vuotiaan pojan toimesta, tiedottaa Länsi-Uudenmaan poliisilaitos. Pahoinpitelyn seurauksena 13-vuotiaalle pojalle aiheutui vammoja eri puolille kehoa.

Toisella epäillyllä oli päässään musta lippis ja mukanaan isohkot valkoiset kuulokkeet. Toinen epäilty oli pukeutunut siniseen huppariin, jossa edessä keltainen Teräsmies-kuvio, hänellä oli hiukset ponihännällä ylhäällä.

Mahdollisia todistajia tai asiasta jotain tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä virka-aikana Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen rikostutkintaan p. 02954 38240.

poliisi_etu1006MN_820_uu

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.