Emma teki Hesburgerissa päivän hyvän työn – Facebookissa valtava suosio

Sosiaalisessa mediassa on saanut valtavan suosion Emma Kokkosen kertomus Kuopion Hesburgerista, jossa hän asioi sunnuntaina. Päivitystä on jaettu Facebookissa yli 3 000 kertaa.

Emma oli nähnyt kuinka köyhän näköinen vanhus pudotti vahingossa makkaraperunat maahan. Mies alkoi nolon näköisenä siivoamaan jälkiään, kun ravintolan henkilökunta ja muut asiakkaat nauroivat tapaukselle.

Mies alkoi kiireellä laittaa takkia päälleen ja alkoi lähteä, päätin hetken mielijohteesta mennä miehen luokse ja kysyin voisinko ostaa hänelle uudet ruoat, menimme sitten kassalle yhdessä ostamaan uuden annoksen, mies alkoi itkeä, halasi minua ja sanoi että kukaan ei ole koskaan tehnyt hänelle mitään niin hyvää, Emma Kokkonen kirjoitti.

Emma kertoo, että tämä piristi hänen tylsää sunnuntaita. Emma neuvookin antamaan myös tuntemattomille se tunne, että hän on ”edes yhtenä päivänä maailman tärkein”. Kommenteissa Emman toimintaa on ylistetty vuolaasti.

Julkaisu käyttäjältä Emma Kokkonen.

logo-hesburger-8e506394350aea5b769faa900187b841

Emma teki Hesburgerissa päivän hyvän työn – Facebookissa valtava suosio

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Siirry sivun alkuun