Siirry sisältöön

Ensihoitajia odotti karmea yllätys – Nuoret miehet järjestivät ansan

Kuopion Petoselle ensihoitohenkilöstö sai tehtävän tänään aamuyöllä kello 03.40 aikaan, kun mies oli loukannut itseään kaatumisen yhteydessä.

Paikalle mennyt ensihoitohenkilöstö löysi maasta makaavan miehen, joka ambulanssin saavuttua nousi välittömästi ylös ja uhkasi ambulanssissa sisällä olleita ensihoitajia pitkäpiippuisella aseella. Ambulanssi lähti välittömästi ajamaan pois paikalta.

Paetessaan ambulanssi osui leikkipuiston rakenteisiin ja jäi jonkun matkaa ajettuaan kiinni maastoon. Ensihoitajat poistuivat ambulanssista ja jatkoivat paikalta pakenemista juosten, tiedottaa Itä-Suomen poliisilaitos.

Paikalle saapuneet poliisipartiot havaitsivat tapahtumapaikan läheisyydessä miehen, joka otettiin kiinni tekoon epäiltynä. Asiaa selvitettäessä poliisi otti kiinni myös kaksi muuta miestä, joita epäillään osallisuudesta tapaukseen. Kiinniotetut ovat noin 20-vuotiaita paikkakuntalaisia miehiä.

Poliisi on tehnyt tapaukseen liittyen etsintöjä ja löysi mm. uhkailijan käyttämän aseen. Poliisi epäilee, että aseella uhkaillut mies oli itse soittanut ambulanssin tapahtumapaikalle.

Tapausta tutkitaan tällä hetkellä rikosnimikkeillä ryöstön yritys, ampuma-aserikos ja räjähderikos.

su191a

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.