Siirry sisältöön

Huostaanotetun karmaiseva kertomus leviää netissä – Poliisikin kiinnostui

Suomalaisen lastensuojelun tila on huolestuttanut pitkään ja kohuja nousee jatkuvasti sosiaalisessa mediassa. Facebookissa leviää parhaillaan suomalaisen nuoren kertomus karmaisevista olosuhteista lastensuojelun asiakkaana.

Poliisin tietoon on tullut myös tämä Koillis-Savossa sijaitsevaan lastenkotiin liittyvää nettikirjoittelu. Kirjoituksen mukaan ohjaajat ja laitoksen johtaja kiristävät, uhkailevat ja haukkuvat nuoria. Kirjoittaja ystävä on kuulemma joutunut olemaan kaksi päivää huoneessaan ilman ruokaa ja vettä.

Kirjoitus on saanut laajalti huomiota sosiaalisessa mediassa. Facebook-kirjoitusta on jaettu Facebookissa tiistai-iltapäivään mennessä lähes 7000 kertaa

Poliisille ei ole kuitenkaan toistaiseksi tehty rikosilmoitusta lastenkodin toiminnasta. Lastenkodin henkilöstö on tehnyt Facebook kirjoitusten perusteella rikosilmoituksen, jota tutkitaan tässä vaiheessa epäiltynä kunnianloukkauksena. Poliisilla on tiedossa tekstien kirjoittajat.

Poliisin tutkinta tapauksessa on alkuvaiheessa ja poliisi tiedottaa tutkinnan etenemisestä tulevina viikkoina.

Koko kirjoitus on alla:

Julkaisu käyttäjältä Sara Alanko.

poliisi_etu1006MN_820_uu

1 thought on “Huostaanotetun karmaiseva kertomus leviää netissä – Poliisikin kiinnostui

  1. eila

    Ei tollasta saa lapsiakohtaan tehdä.Lapset ovat viattomia siihen että ovat joutuneet sinne laitokseen.Ei lapsia saa kiristää ja uhkailla toihan on aivan sairasta touhua.Niiten pitäis lapsia opastaa ja neuvoa elämässä eteenpin.

    Vastaa

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.