Siirry sisältöön

Iäkäs mies teki törkeän teon nuorelle naiselle – Poliisi julkisti tuntomerkin

Tampereella Sammon valtatien ja Hervannan valtaväylän risteyksessä torstaina 11.09.2014 kello 13.40 nuori nainen oli ollut pysähtyneenä punaisiin liikennevaloihin kevyellä nelipyörällä, kun hän joutui onnettomuuteen.

Yli 60-vuotias mieskuljettaja törmäsi kuljettamallaan henkilöautolla kevyen nelipyörän perään ja jatkoi pysähtymättä päin punaista liikennevaloa kadoten Sammonkadulle. Mies oli liikkeellä tummalla vanhemmalla farmarimallisella henkilöautolla, jonka rekisterikilven kirjaimet mahdollisesti UYT-.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista silminnäkijähavainnoista osoitteeseen rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0800-90022.

poliisi_etu1006MN_820_uu

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.