Siirry sisältöön

Järkyttävä raiskauskertomus leviää – Nainen etsii Facebookissa tekijää

Nuori nainen kertoo Facebookissa joutuneensa viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Helsingissä raiskauksen uhriksi. Tapahtumat saivat alkunsa DTM-yökerhossa, jossa yhden limelonkeron jälkeen muisti alkoi pätkiä.

Seuraavaksi muistan sen että joku ulkomaalainen mies, n 30v tumma (sellainen lähi-idästä kotoisin oleva) päällään sininen takki, auttaa mut autoon ja lupaa viedä mut minne haluan kunhan sanon osotteen, hän kirjoittaa.

Seuraavaksi mies repi hänen housut alas, kosketteli häntä ja otti valokuvan. Sitten nainen siirrettiin toiseen autoon, jossa oli noin 50-60 vuotias mies. Tämä mies antoi sinitakkiselle rahaa.

Tämän jälkeen nainen muistaa, kun auto pysähtyi ja mies tulee takapenkille. Nainen alkoi huutaa apua ja itkeä kovempaa.

Sitten on taas hämärää mutta mies yritti saada kai minut ottamaan suihin mutten kyennyt siihen itkemisen ja huutamisen vuoksi. Mies suuttui tästä. Sitten mies heitti minut ympäri ja kontilleen ja raiskasi minut survaisemalla kuivana kakkoseen, en keksi miten sen sanoisi kauniimmin.

Seuraavaksi hänet jätettiin autosta kadulle. Ihmisiä käveli ohi ja kesti pitkän aikaa ennenkuin yksi nuori poika pysähtyi kysymään mikä on hätänä. Hän soitti poliisin paikalle.

Nainen epäilee joutuneensa järjestäytyneen ihmiskaupan uhriksi. On ihme, että tämä mies heitti keskustaan eikä takaisin sille ensimmäiselle miehelle.

Kyseistä Facebook-päivitystä on jaettu jo yli 26 000 kertaa. Iltalehden haastattelema Helsingin poliisin komisario Jyri Hiltunen vahvistaa, että poliisilla on tutkinnassa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä sattunut raiskaus.

Joltain osin meille ilmoitettu tapahtumakuvaus eroaa siitä, hän kertoo, muttei voi avata asiaa sen yksityiskohtaisemmin. 10 vuoden aikana Helsingissä ei ole tapahtunut yhtäkään huumattu ja raiskattu -tapausta, joka olisi pystytty näyttämään toteen.

poliisi_etu1006MN_820_uu

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.