Siirry sisältöön

Juoksubensat ottaneen nolo moka – Tankkasi väärää polttoainetta

Savonlinnassa Shell-huoltoasemalla keskiviikkona 17.9.2014 alkuillasta nuori mieshenkilö tankkasi kaveriltaan lainaksi ottamansa auton ja yritti poistua paikalta maksamatta. Tarkkaavainen myyjä yritti estää autoa poistumalla paikalta menemällä auton eteen ja huitomalla käsillään pysäyttämisen merkiksi.

Kuljettaja ei kuitenkaan tästä piitannut vaan jatkoi ajoaan, jonka huomattuaan myyjä poistui auton tieltä mutta auto osui hänen käsiinsä. Myyjä loukkasi molemmat kätensä, vammojen laatu selviää tarkemmissa tutkimuksissa.

Auto poistui paikalta maksamatta, mutta kuljettaja kuitenkin tunnistettiin valvontakameranauhojen perusteella. Auto ja kuljettaja löytyivätkin myöhemmin illalla Enonkoskelta auton hyydyttyä siihen tankatun väärän polttoaineen vuoksi.

Kuljettajalle tehty puhalluskoe antoi tuloksen 0,00 o/oo, mutta sekavan käytöksen vuoksi tehty huumeseulontatesti antoi positiivisen tuloksen mm. lääkeaineille. Miehellä oli hallussaan vanhaksi mennyt ajokortti.

Kuljettajaa epäillään edellä mainittujen perusteella näpistyksestä, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, vammantuottamuksesta, rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

shell

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.