Siirry sisältöön

Meressä kellui polkupyörä – Sukeltaja teki merenpohjasta järkyttävän löydön

Vaasassa Vaasan sähkön kohdalta Onkilahden puolelta merestä löydettiin keskiviikkoaamuna kello kuuden jälkeen postinjakajan polkupyörä sekä polkupyöräkypärä.

Paikalle saapunut pelastuslaitoksen sukeltaja löysi merestä, polkupyörän läheisyydestä, noin 30-vuotiaan miehen meren pohjasta. Mies oli ollut muutaman metrin päässä rannasta. Miehelle aloitettiin elvytystoiminnat, mutta häntä ei saatu elvytettyä.

Mies oli aamulla työvuorossaan jakamassa postia. Hän oli lopettanut työvuoronsa aamulla kello kuusi ja ollut mahdollisesti menossa Kirkkopuistikon suunnasta Wolffintien pyörätietä kohti Palosaarentietä kotiinsa.

Pohjanmaan poliisilaitoksen teknisen tutkinnan perusteella voidaan arvioida, että polkupyöräilijä on ajautunut pyörällä ajaessaan viistosti oikealle ja kulkenut nurmikaistaleen yli rantakivikon kautta mereen. Ranta on jyrkkä ja veden syvyys lähellä rantaa on 1,5 - 2 metriä.

Tapauksessa ei ole ollut muita osapuolia. Asian selvittäminen jatkuu ja miehelle suoritetaan oikeuslääketieteellinen ruumiinavaus kuolemansyyn selvittämiseksi. Tapausta tutkitaan kuolemansyyn tutkintana.

Isojopo_vihrea

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.