Nainen löysi pihalta loukkaantuneen karhun – Alkoi antaa tekohengitystä

Amerikassa TLC-kanavalla esitettävässä uudessa Outrageous 911 -sarjassa (eli hervottomat hälytyssoitot) nähdään hyvin erikoinen tapaus. Ohjelman kaikki tapaukset ovat tapahtuneet joskus.Hätäkeskukseen tuli soitto naiselta, joka on kauhuissaan löydöstään. Hänen pihassaan makaa iso musta vetelä karhu.

Pian selviää, että nainen on löytänyt loukkaantuneen karhun. Nainen on niin suuri eläintenystävä, että hän alkoi antamaan karhulle suusta-suuhun elvytystä.Lopulta nainen huomaa, että karhu on jäljitelmä, turkista ja muovia

Ööö, sorry, ei tänne taideta tarvitakaan ketään, rohkea eläintenystävä soittaa uudelleen takaisin hälytyskeskukseen.

Pietari Ahtiainen

Vuonna -85 syntynyt harvinaista ja etenevää Duchennen lihasdystrofiaa sairastava bloggaaja Savonlinnasta. Bloggaan elämästä vammaisen henkilön näkökulmasta. Yritän omalta osaltani tehdä maailmasta edes vähän paremman.

Vastaa